Marokko maakt korte metten met Centraal Afrika: 5-0

morod

In een overtuigende wedstrijd heeft Marokko Centraal Afrika met maar liefst 5-0 verslagen in de Afrika-Cup kwalificatie. Hoewel Marokko zich al heeft gekwalificeerd als gastland, toonden de spelers een indrukwekkende vorm en honger naar overwinning.

De wedstrijd begon sterk voor de Marokkanen. Al vroeg in de eerste helft opende Abdessamad Ezzalzouli de score. Na een schot van Sofian Rahimi kwam de bal perfect terug en Ezzalzouli was er als de kippen bij om het net te vinden.

In de 38e minuut volgde een tweede goal, dit keer van Azzedine Ounahi, die het verschil naar 2-0 vergrootte. Niet veel later zorgde Achraf Hakimi voor de 3-0 na een prachtige aanval. Ezzalzouli speelde de bal naar Amrabat, die vervolgens Hakimi bediende. Hakimi gaf de bal opnieuw aan Ounahi, die het terugkaatste naar Hakimi, die de kans met beide handen aangreep.

Net voor het rustsignaal maakte Ounahi zijn tweede doelpunt van de avond, waarmee hij de ruststand op 4-0 zette. De Marokkaanse spelers gingen vol zelfvertrouwen de tweede helft in, maar kozen ervoor om het tempo iets te verlagen.

Toch bleef Marokko gevaarlijk. Een mooie actie van Ezzalzouli leidde tot een penalty, die door Sofiane Rahimi feilloos werd benut, waardoor de eindstand op 5-0 kwam.

Deze overwinning benadrukt niet alleen de kracht van Marokko als team, maar ook hun potentieel voor de aanstaande Afrika-Cup. Fans kijken uit naar meer van deze spannende prestaties!