El Karouani, Ben Seghir, Sahraoui en Bouaddi leveren assists, Aboukhlal en Amallah scoren



Vandaag lieten Marokkaanse spelers opnieuw hun stempel drukken op de Europese competities. Met opvallende prestaties van El Karouani, Ben Seghir, Sahraoui, Bouaddi, Aboukhlal en Amallah.

Souffian El Karouani speelde een cruciale rol voor FC Utrecht in hun wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Met een slimme assist hielp hij zijn team aan een belangrijke 3-2 overwinning. Zijn spelinzicht en technische kwaliteiten maken hem een waardevolle aanwinst voor de Utrechtse selectie. 

Bij AS Monaco was het Eliesse Ben Seghir die vandaag in de schijnwerpers stond met twee assists in de 2-1 overwinning op Stade Rennes. Zijn creativiteit en precisie hielpen Monaco aan de drie punten, waardoor hij zich opnieuw bewees als een sleutelspeler voor het team. Ben Seghir’s vermogen om kansen te creëren getuigt van zijn groeiende invloed in het team.

In de wedstrijd tussen Lille en Toulouse, die eindigde in een 2-1 overwinning voor Lille, waren Osame Sahraoui en Ayoub Bouaddi elk goed voor een assist. Hun samenwerking en inzicht zorgden ervoor dat Lille de winst kon binnenhalen. 

Aan de andere kant scoorde Zakaria Aboukhlal voor Toulouse, maar zijn inspanningen waren niet genoeg om de nederlaag te voorkomen. Toulouse verloor met 2-1 van Lille, maar Aboukhlal's doelpunt toont zijn potentieel en vastberadenheid. Ondanks de teleurstelling blijft hij een belangrijke aanvaller voor zijn team.

Selim Amallah wist vandaag te scoren tegen Rayo Vallecano, maar zijn team Valladolid moest zich uiteindelijk met 1-2 gewonnen geven. Ondanks de nederlaag was zijn doelpunt een lichtpuntje en benadrukt het zijn kwaliteiten de middenvelder. Amallah blijft vechten voor zijn team, zelfs in moeilijke tijden.

Nieuwer Ouder