Bouaddi schittert op 17-jarige leeftijd in CL-zege van Lille tegen Real Madrid



In een historische avond voor de Franse club Lille heeft de 17-jarige Ayyoub Bouaddi een indrukwekkende prestatie geleverd in de UEFA Champions League. Lille won verrassend met 1-0 van het machtige Real Madrid, en Bouaddi speelde een belangrijke rol in deze opmerkelijke overwinning.

De jonge middenvelder begon de wedstrijd in de basis en liet zien dat hij ondanks zijn leeftijd thuishoort op het hoogste Europese niveau. Bouaddi viel op door zijn volwassen spel en kalmte aan de bal, zelfs onder de immense druk van een ploeg als Real Madrid. Hij hield zich uitstekend staande tegen de sterren van de Spaanse topclub en bewees zijn enorme potentieel.

Naast Bouaddi kreeg ook de Marokkaanse vleugelaanvaller Osame Sahraoui speeltijd. Hij kwam in de tweede helft in het veld en zorgde met zijn snelheid en creativiteit voor extra dreiging in de aanval van Lille.

Deze overwinning tegen Real Madrid is een grote stap voor Lille richting kwalificatie voor de volgende ronde van de Champions League. Voor Bouaddi is het een avond om nooit te vergeten, en het lijkt duidelijk dat de jonge Marokkaan een grote toekomst voor zich heeft op het hoogste niveau.

Nieuwer Ouder