El Ouazzani scoort en levert assist, Diop trefzeker en Belahyane met assist




Marokkaanse spelers hebben deze vrijdag in Europa indruk gemaakt met sterke optredens voor hun clubs. Zowel Amine El Ouazzani, Sofiane Diop als Reda Belahyane speelden een belangrijke rol met doelpunten en assists.

El Ouazzani scoort en levert assist voor SC Braga

Amine El Ouazzani kende een indrukwekkend optreden na zijn invalbeurt bij SC Braga tegen Nacional. De jonge Marokkaanse spits liet direct van zich horen met een doelpunt én een assist, waarmee hij een cruciale bijdrage leverde aan de overwinning van zijn ploeg. Zijn sterke prestaties versterken zijn status als een opkomend talent in zowel de Portugese competitie als het Marokkaanse elftal.

Diop trefzeker voor OGC Nice na blessure

Sofiane Diop maakte zijn terugkeer na een langdurige blessureperiode en was meteen trefzeker voor OGC Nice in de gewonnen wedstrijd tegen Saint-Étienne. Diop, die door zijn blessure ook de Afrika-Cup aan zich voorbij moest laten gaan, bewees direct zijn waarde met een doelpunt. Zijn terugkeer op het veld zal Nice een extra boost geven in het verdere verloop van het seizoen.

Belahyane geeft assist in verliespartij Hellas Verona

Reda Belahyane, de 20-jarige middenvelder van Hellas Verona, begon in de basis tegen Torino en gaf een mooie assist. Helaas kon hij een 2-3 nederlaag niet voorkomen, maar Belahyane blijft zich ontwikkelen en liet opnieuw zien een belangrijk wapen te zijn voor zijn team met zijn aanvallende bijdrage.

Met hun prestaties hebben deze Marokkaanse spelers weer laten zien dat ze in topvorm verkeren en hun stempel kunnen drukken op het Europese voetbal. 

Nieuwer Ouder