Marokko verliest tegen 10 man van Oekraïne

Het Marokkaanse elftal had vandaag weinig in te brengen in de tweede groepswedstrijd tegen Oekraïne. De eerste helft was Oekraïne dan ook heer en meester op het veld.

Oekraïne scoorde in de 22e minuut via Dmytro Kryskiv. Het middenveld van Marokko had vandaag ook niets te brengen, en het egoïsme nam de overhand bij de aanvallers.

In de tweede helft kwam Marokko nog gelijk via een penalty die werd benut door Sofiane Rahimi. Volodymyr Salyuk kreeg een rode kaart, waardoor Oekraïne met 10 man verder moest spelen tegen Marokko.

Marokko kreeg nog een aantal kansen maar wist niet te scoren. Tarik Sektioui wisselde nog een aantal keer, maar geen enkele wissel had succes, net zoals zijn tactiek vandaag tegen Oekraïne.

In de 98e minuut scoorde Igor Krasnopir de 1-2 voor Oekraïne. Met de overwinning vandaag van Argentinië op Irak met 2-1, staat iedereen in groep B met 3 punten. Een overwinning is noodzakelijk in de komende wedstrijd tegen Irak.